המלון מורכב מ – 36 סוויטות בוטיק בצפון שהן מרהיבות ביופיין ועוצבו תוך הקפדה ומתן דגש להתחברות עם הטבע, כדי ליצור הרמוניה יוצאת דופן.
אפשר ליהנות ממגוון סוגי סוויטת: סוויטת גן, סוויטה עם טראסה הכוללת בריכה צמודה ונוף מדהים של הרי הגולן, או ממגורים בווילה הנשיאותית הגדולה הכוללת גם היא בריכת שחייה פרטית ומאפשרת לאורחים התנתקות אמיתית מחיי היום יום שלהם.
אחת האופציות המרתקות היא להתגורר באוהל האפריקאי הממוקם במרחק מה מכל הסוויטות האחרות. כדי להגיע אליו נעזרים בטוק טוק המשרת את אורחי האוהל בלבד. הדיירים נהנים מנוף שמיימי של הכנרת, מבריכת שחייה פרטית יפהפייה ומבוסתן של עצי פרי שמקיף את המבנה. האורחים במיקום זה נהנים מארוחות המגיעות עד אליהם, וכך אין צורך שיגיעו לחדר האוכל במלון הבוטיק.
מסעדת השף של בית המלון, מציעה מטעמים מגוונים בכל הארוחות. ההגשה האסתטית, ההיצע הנרחב של המאכלים והשירות האדיב, בנוסף לכל היתרונות של בית המלון, מכתירים את בית בגליל כאחד מבתי המלון המומלצים בישראל.